OVER ONS

Het bedrijf Gelderse Kunststof Kozijnen BV

Gelderse Kunststof Kozijnen BV is een bedrijf dat gevestigd is in Weurt (bij Nijmegen). Bij Gelderse Kunststof Kozijnen BV kunt u terecht voor een totaalpakket. Wij leveren namelijk niet alleen kunststof kozijnen. Omdat wij beschikken over een eigen productie machinepark, produceren en monteren we uw kunststof kozijnen ook.

Gelderse Kunstof Kozijnen BV is een van de vooraanstaande producenten als het gaat om de productie van kunststof kozijnen. Het bedrijf heeft al lange tijd ervaring in de levering, productie en de montage van kunststof kozijnen. In onze fabriek in Weurt houden we ons dagelijks bezig met de productie van kunststof kozijnen.

Werkwijze Gelderse Kunststof Kozijnen BV

Wij staan bekend om onze projectmatige aanpak en een deskundige omzetting van uw wensen in een hoogwaardig product. Samen bespreken we uw wensen, waarbij onder andere de volgende aspecten aan de orde zullen komen:

    * Profilering van uw kozijnen; traditioneel/historisch of juist modern.
    * Kozijndetaillering: montage van de kozijnen die aansluit op de stijl van de  (woon)ruimte.
    * Bouwcoördinatie: Tijdige afwerking van het project binnen het budget waarbij we de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.
    * Bewonersvoorlichting: voorlichting over het product (de kunststof kozijnen). Denk aan eigenschappen en onderhoud.
    * Oplevering: Uiteindelijke oplevering van het product.                                                                                                                                                           

Gelderse Kunststof Kozijnen BV heeft een eigen showroom! Geїnteresseerde bezoekers zijn dus van harte welkom om bij ons op de koffie te komen en eens te kijken hoe het er bij ons aan toe gaat.

 Ga terug naar de startpagina van Gelderse Kunststof Kozijnen BV

 

Share
Copyright Gelderse 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                    İzmir Web Tasarım Firması
ince fikirler web tasarım