MONTAGE

Montage door Gelderse Kunststof Kozijnen BV

Gelderse Kunststof Kozijnen BV werkt met eigen montageploegen. Onze monteurs hebben veel ervaring en voeren op professionele wijze alle montagewerkzaamheden uit, voor zowel particuliere woningen als voor zakelijke projecten. Vanzelfsprekende werkt Gelderse Kunststof Kozijnen BV volgens de laatste NEN-normen (zoals vastgelegd in het Nederlands Bouwbesluit) en altijd in onderling overleg met u als opdrachtgever. Gelderse Kunststof Kozijnen BV vervaardigt kunststof kozijnen in eigen productie.

Gelderse Kunststof Kozijnen BV beschikt over een eigen productie machinepark. Dat betekent dat de productie in eigen handen is en u verzekerd bent van onze jarenlange ervaring. In onze fabriek in Weurt produceren wij kwalitatief hoogwaardige kunststof kozijnen. Voor u als klant is dit interessant, omdat op die manier kosten bespaard worden en dat ziet u weer terug in de prijs van de kunststof kozijnen.

We zijn in staat om binnen een week al te leveren. Het is voor u natuurlijk wel zo makkelijk dat wij uw kozijnen zowel produceren, leveren en monteren. Zo krijgt u bij ons altijd een totaalpakket: kunststof kozijnen die voldoen aan al uw wensen.

 

Copyright Gelderse 2012 - Tüm Hakları Saklıdır.                                                                                    İzmir Web Tasarım Firması
ince fikirler web tasarım